Войнов Еоодшпакловка боядисване

219158147_3970703536373823_4177914169896360627_n

ШПАКЛОВКА БОЯДИСВАНЕ

ВОЙНОВ“ ЕООД гр. Варна има значителен опит в  полагането на основните видове шпакловки и мазилки за вътрешна и външна употреба.

 • Шпакловката е заключителното работно действие, предназначено за постигане на геометрично прави и гладки стени и тавани. Шпакловката се прави при температури над 7°С, като повърхностите, предназначени за шпакловане, трябва да са сухи, здрави, почистени от прах и замърсявания.
 • Гипсова шпакловка – това е най-широко разпространената шпакловка, която се използва за изглаждане на неравности по стени и тавани, като трайна основа за декоративни дейности: боядисване, лакиране и др.
 • Нанася се върху грапави и здрави основи, като не може да бъде нанасяна върху влажни и мокри помещения.
 • Преди нанасяне на тази шпакловка задължително се нанася грунд. Предпочита се заради своята пластичност, белота, лесно нанасяне и бързо изсъхване.
 • Мовелитова шпакловка – подходяща, както за сухи, така и за влажни помещения, тъй като притежава висока влагоустойчивост.
 • Шпакловка с теракол – този вид шпакловка се използва за подове, влажни помещения, екстериорни повърхности и др.
 • Сатен гипс – това е фина шпакловка, с която могат да се загладят наранени стени или да се освежи таван или при ново сухо строителство. Обикновено се нанася в много тънък слой.

БОЯДИСВАНЕ

Качественото боядисване играе важна роля за добрия интериор, като за целта е необходима и съответната предварителна подготовка – частични кърпежи, изравняване на пукнатини и вдлъбнатини по стени и тавани, шпакловка, грундиране и пр.

Какво Предлагаме

Ние ще ви насочим към най-добрия избор, подходящ за вашите индивудуални изисквания. Ще извършим за Вас всички подготвителни и допълнителни операции и ще завършим изпълнението на Вашите проекти с боядисване, в срок и на достъпна за Вас цена.

Интериорни бои /вътрешни/

 • Латексови бои – масово използвани бои на водна основа. Имат добра покриваемост и съхнат бързо, нямат мирис и са лесни за почистване. Позволяват на стените да дишат и са устойчиви на атмосферни влияния
 • Блажни бои – образуват непропускливо покритие, което не позволява на боядисаната повърхност да диша. Това е основен недостатък и е причина за надигането и напукването на стените след време, вследствие на появила се под боята влага. Съхнат бавно и са особено неподходящи за детската стая и кухнята.
 • Акрилни бои – синтетични полимерни бои на водна основа, с универсално приложение. Съхнат бързо и запазват характеристиките си дълго време.
 • Силиконови бои – устойчиви са на топлина и се втвърдяват след нагряване.

Фасадни бои /външни/

 • Силиконова фасадна боя – водоразтворима фасадна боя на база силиконова смола – защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има изразен самопочистващ и водоотблъскващ ефект.
 • Силикатна фасадна боя – минерална фасадна боя на база калиево водно стъкло – защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има добра покривна способност.
 • Полимерна фасадна боя – водоразтворима фасадна боя на база изкуствени смоли – защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има изразен водоотблъскващ ефект, устойчива е на атмосферните влияния, с добра покривна способност и голямо разнообразие от цветове.
 • Фасадна релефна боя – защитно и декоративно покритие за основи от бетон, минерални мазилки, циментови плоскости и други. Особено подходяща за основи с фини пукнатини. Използва се при външни и вътрешни условия. Има добра покривна способност.

Обща галерия шпакловка боядисване

КОРЕКТНОСТ ПРИ ШПАКЛОВКА БОЯДИСВАНЕ

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок .

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и др.

Call Now Button