Войнов ЕоодМазилки Варна

White Aesthetic Lifestyle Photo Collage Facebook Cover (3)
МАЗИЛКА

Мазилки са строителни смеси за декорация на външни и вътрешни стени, които се предлагат в богато разнообразие и се отличават с висока издръжливост и екологичност на материалите.

Варо-циментови (минерални) машинни мазилки – характеризират се с по-висока здравина, съчетана с добра еластичност, висока рентабилност и добра машинна обработка. Използват се за вътрешни стени и тавани, както и за външни мазилки.

Силикатна мазилка – готови за полагане фасадни мазилки на силикатна основа. Използват се за защитно и декоративно покритие на стари и нови фасади, както и за естетическо оформяне на вътрешни повърхности. Това са минерални гладки мазилки с различно гранулиране и се оцветяват много добре.

Силиконови мазилки – готови за полагане фасадни мазилки със свързващо вещество силиконова смола. Използват се за защитно и декоративно покритие на стари и нови фасади, както и за естетическо оформяне на вътрешни повърхности.

• Благородно декоративна мазилка – дълготрайни мазилки на минерална основа. Използват се за защита и декоративно оформление на нови и стари фасади и като крайно покритие над фасадни топлоизолационни системи. Подходящи и за вътрешни помещения.

• Термомазилки – сухи смеси, при които измазването и изолирането се извършват в един работен процес. Когато термомазилката се нанася вън и вътре, могат да се спестят значителни енергийни разходи.

• Мазилка за влажни помещения – според влажността има различни видове мазилка за влажни помещения – за баня, кухня, душ помещения или миялни помещения.

• Пръскана мазилка – фина защитно-декоративна мазилка за вътрешни и външни стени и тавани в жилищни и промишлени сгради. Мазилката може да се положи върху основа от варова и варо-циментова мазилка.

• Драскана мазилка – устойчива на климатични въздействия, водоотблъскваща, дава възможност на стената да диша, екологична и немиришеща, с драскана структура.

Обща галерия Мазилки

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок .

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и др.

Call Now Button