Войнов ЕоодОбръщане и подмазване

подмазване
Обръщане и подмазване на врати и прозорци

Фирма „Войнов” ЕООД гр.Варна освен изработката, доставка и монтаж на PVC и Алуминиева дограма, предлага на своите клиенти и обръщане и подмазване.

Обикновено след монтажа на дограмата се налага да се оформят стените около прозореца, за да получат завършен вид (обръщане и подмазване).

От вътрешната страна най-често се измазва с гипс, гипсово лепило или се обръща с гипсокартон, като ръбовете на стената се оформят с алуминиев профил , ъгъл.

От външната страна се измазва с циментово лепило (теракол) , което е устойчиво на ниските зимни температури и не пропуска вода.

В зависимост от конструкцията на сградата се използват EPS или XPS / фибран, като и отвън контура се оформя с ъгли.

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим желания им, като спазим уговорения срок .

Със своята прецизност, високо качество, лоялност, реализираме своята дейност в срок и на конкурентни цени.
Гарантираме качеството на всички видове строително-монтажни, ремонтни и довършителни работи, удостоверени с необходимите документи от производителя.
Така успяваме да задоволим и най-капризните си клиенти.

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок .

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и др.

Тук можете да откриете някои от ключовите думи, които могат да ви бъдат полезни със строително ремонтна дейност: Подмазване, ремонт, усвояване на тераса, шпакловане, боядисване, топлоизолация, настилки, фаянс, плочки, замазка, гипсокартон, окачен таван, паркет, теракот.

Call Now Button