Войнов ЕоодЦиклене на паркет

Циклене на паркет

Циклене на паркет и лакиране

Една от най-полезните услуги, които предлагаме за освежаването на дървеният паркет е цикленето и лакирането.

– Циклене на паркет включва премахване на старият лак от подовата настилка.

– Премахване на няколко слоя от паркета чрез специална шкурка.

– Използване на специализирана машина за циклене, която събира всички фини частици.

– Третиране на паркета след циклене с висококачествени материали.

– Лакиране на паркета със специализиран висококачествен лак.

Извършва се заравняване на неравности и регулация на цветовото изменение образувало се от употреба във времето. Цикленето и лакирането може да се извърши на няколко етапа или на кратко “няколко ръце”  в зависимост от състоянието на паркета. Фирма “Войнов Еоод” работи с професионална машина за циклене, която работи безпрахово. Машината работи с фина шкурка и отстранява всички драскотини. Паркетът е едно от най-добрите и качествени покрития. Циклене на паркет запазва всичките му качества.

„Войнов” ЕООД в своята дългогодишна практика е извършвала множество ремонти на къщи, вили, апартаменти, офиси, жилищни входове и има сериозен опит в извършването на всички видове строителни дейности.

Фирма „Войнов” ЕООД гр. Варна предлага високо качество във всички строително-ремонтни дейности, които извършва. Нашите цени са конкурентни за качеството и професионализъм, които предлагаме.

Обща галерия Циклене на Паркет

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок .

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и др.

Call Now Button