Войнов ЕоодКъртене, Чистене и Извозване

къртене чистене извозване

Къртене чистене извозване

Къртене и демонтиране на винкелни конструкции на тераси

Една от основните услуги, които „Войнов” ЕООД гр. Варна предлага е къртенето на бетон, тухла, плочки, мозайки, мазилка, канали за ВиК и ел. инсталации.

Къртене на отвори за врати, арки и портали;

Къртене на отвори за прозорци, тръби и др.

Също така фирма „Войнов” ЕООД гр. Варна  има опит и в демонтажа на тераси, винкелно остъкление, парапети, врати, каси, окачени тавани и преградни стени.

Ние разполагаме с нужния екип и професионална техника, за да предложим на нашите клиенти висококачествена услуга, която често е трудоемка и не всеки би се справил с нея.

Ето затова можете напълно да се доверите на нас.

Къртенето е съпроводено с много отпадъци.

Предлагаме на нашите клиенти и извозване на отпадъците.

Изхвърлянето на строителни отпадъци е неизменна част от услугата, която фирмата предлага.

Обща галерия за къртене чистене извозване

Със своята прецизност, високо качество, лоялност, реализираме своята дейност в срок и на конкурентни цени.
Гарантираме качеството на всички видове строително-монтажни, ремонтни и довършителни работи, удостоверени с необходимите документи от производителя.
Така успяваме да задоволим и най-капризните си клиенти.

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок .

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и други.

Тук можете да откриете някои от ключовите думи, които могат да ви бъдат полезни със строително ремонтна дейност: Къртене, чистене и извозване, ремонт, усвояване на тераса, шпакловане, боядисване, топлоизолация, настилки, фаянс, плочки, замазка, гипсокартон, окачен таван, паркет, теракот.

Call Now Button