Войнов ЕоодБоядисване

Окачен таван

БОЯДИСВАНЕ

Качественото боядисване играе важна роля за добрия интериор, като за целта е необходима и съответната предварителна подготовка – частични кърпежи, изравняване на пукнатини и вдлъбнатини по стени и тавани, шпакловка, грундиране и пр.

Какво Предлагаме

Ние ще ви насочим към най-добрия избор, подходящ за вашите индивудуални изисквания. Ще извършим за Вас всички подготвителни и допълнителни операции и ще завършим изпълнението на Вашите проекти с боядисване, в срок и на достъпна за Вас цена.

Интериорни бои /вътрешни/

  • Латексови бои – масово използвани бои на водна основа. Имат добра покриваемост и съхнат бързо, нямат мирис и са лесни за почистване. Позволяват на стените да дишат и са устойчиви на атмосферни влияния
  • Блажни бои – образуват непропускливо покритие, което не позволява на боядисаната повърхност да диша. Това е основен недостатък и е причина за надигането и напукването на стените след време, вследствие на появила се под боята влага. Съхнат бавно и са особено неподходящи за детската стая и кухнята.
  • Акрилни бои – синтетични полимерни бои на водна основа, с универсално приложение. Съхнат бързо и запазват характеристиките си дълго време.
  • Силиконови бои – устойчиви са на топлина и се втвърдяват след нагряване.

Фасадни бои /външни/

  • Силиконова фасадна боя – водоразтворима фасадна боя на база силиконова смола – защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има изразен самопочистващ и водоотблъскващ ефект.
  • Силикатна фасадна боя – минерална фасадна боя на база калиево водно стъкло – защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има добра покривна способност.
  • Полимерна фасадна боя – водоразтворима фасадна боя на база изкуствени смоли – защитно и декоративно покритие при стари и нови фасади. Има изразен водоотблъскващ ефект, устойчива е на атмосферните влияния, с добра покривна способност и голямо разнообразие от цветове.
  • Фасадна релефна боя – защитно и декоративно покритие за основи от бетон, минерални мазилки, циментови плоскости и други. Особено подходяща за основи с фини пукнатини. Използва се при външни и вътрешни условия. Има добра покривна способност.

Обща галерия боядисване

За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания, като спазим уговорения срок .

Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти, училища, хотели, детски градини, жилищни входове, плавателни средства и други.

Call Now Button